SDH
JSDH - JPOV
menu
rozcestník

www.nean.cz

kam dál: Požární sport | 2020

Pohár starostky OSH Kolín, Sendražice 2020

V posledních pár týdnech jste se mohli dočít o úspěších družstev SDH Ratenice v požárním sportu. Karta se však obrátila 6. září 2020 na "Poháru starostky Okresního sdružení hasičů Kolín".

Protože se soutěž uskutečnila na hřišti v Sendražicích, kde jsme v srpnu zvítězili na Memoriálu Rudolfa Saláka, vyrazili jsme na závody s velkými nadějemi. Soutěž byla rozdělena na kategorie stříkaček do obsahu 1500ccm a neomezeně. Zapsali jsme se do druhé z nich.

Dobrá nálada na jinak pohodových závodech nás přešla po prvním útoku. Nesprávně natažené vedení neumožnilo naplnit 10l terče z velké dálky. "Nu což, druhý pokus půjdeme víc na jistotu", řekli jsme si. Ale to jsme ještě netušili, že budeme plést na béčkách housky. Uffff ... Dvě Nka na závodech a poslední místo nepamatujeme :-(.

Do namixovaného družstva SDH Sendražice jsme zapůjčili našeho dorostence Petra, který si vedl na rozdělovači skvěle a napohl tak vítězství tohoto družstva v kategorii do 1500ccm. Gratulujeme!

Co dodat na závěr? Tréning dělá mistry! A proto jsme se plni emocí sešli hned druhý den po závodech na tréninku, abychom přišli na to, kde se stala chyba. Čeká nás ještě pár závodů a tak není čas ztrácet čas.

text: Honza


videonahrávky:

Muži pokus č. 1 NP

Muži pokus č. 2 NP


fotografie:


Pohár starostky OSH Kolín, Sendražice 2020 foto-Pohar-starostky-OSH-Sendrazice-2020
Právě se chystá

27. 4. - Kolínský pohár - Klučovská ulice 2024

30. 4. - Čarodějnice 2024

4. 5. - Podlipanská liga - Kšely 2024

11. 5. - Podlipanská liga - Ratenice 2024

kalendář akcí

facebook

sdh ratenice facebook


vyhledávání


statistika návštěv

© SDH Ratenice, vytvořil honziiik, hosting JiriVana.NET