SDH
JSDH - JPOV
menu
rozcestník

www.nean.cz

kam dál: Požární sport | 2024

Podlipanská liga - Lány 2024

Družstva žen a mužů vyrazila v sobotu 18. května reprezentovat náš sbor na 4. kolo Podlipanské ligy do Lán.

SDH Lány pořádaly Podlipanskou ligu vůbec poprvé. Místem konání bylo modelářské letiště kousíček za obcí. Jelikož počasí a dlouhý přejezd nebyly ideální, rozhodli jsme se dát dětským družstvům volno. Dorostenecký tým se nám nepodařilo poskládat a tak měli pro tentokrát pauzu i oni.

Družstvo žen vstoupilo do klání se startovním číslem 1, což bylo dobrým signálem. První pokus byl zajišťovací a tomu odpovídal i čas - 26,28s. Ve druhém běhu byla rychlá voda a tak byl předek utopen B-). Do tabulky se tak zapsalo Nko. Děvčata byla spokojená, protože si odvezla pohár za 1. místo.

Muži tentokráte vyrazili na soutěž s obměnou v sestavě. Závody jsme si nechtěli nechat utéct a tak na proudu zaskočil David z Klučova a na stroji Kuba z Ovčár. Na dané podmínky na trati i změnami "mančaftu" jsme tipovali výsledek něco kolem 18,50s. A trefli jsme se hned v prvním pokusu. Spadlé klubo proudaře pozdrželo čas a tak se na časomíře zastavila hodnota 18,53s. Druhý běh se také zasekl hned na platě, čas 19,59s (PP 17,48s). Muži si tak z Lán odvezli pohár za 2. místo. Čas do celkového hodnocení sice není podle našich představ, ale alespoň nebudeme mít prázdnou kolonku :-).

Na zpáteční cestě jsme si udělali vyhlídkovou jízdu kolem místního zámku. A tradá hodinku a půl domu.

Příští víkend 25. a 26. května nás čeká Okresní kolo Hry Plamen pro starší žáky a Okresní soutěž v požárním sportu pro dorostenecký tým.

Souhrn:

Ženy 1. místo

Muži 2. místo

Podlipanská liga - Lány - Výsledky

Podlipanská liga - Průběžné výsledky

text: Honza


videonahrávky:

Muži


fotografie:


Podlipanská liga - Lány 2024 foto-lany-2024
Právě se chystá

24. 8. - 140 let SDH Sokoleč

14. 9. - Kolínský pohár - Vítězovská stovka 2024

21. 9. - Podlipanská liga - Třebovle 2024

kalendář akcí

facebook

sdh ratenice facebook


vyhledávání


statistika návštěv

© SDH Ratenice, vytvořil honziiik, hosting JiriVana.NET