SDH
JSDH - JPOV
menu
rozcestník

www.jirivana.net

kam dál: Požární sport | 2023

Podlipanská liga - Bulánka 2023

Na Bulánku se tradičně těšíme. Bohaté občerstvení v podobě sladkých tácků, langošů, kýty, apod. jsme nemohli vynechat ani letos. Náš sbor reprezentovali mladší a starší žáci, smíšený dorost a muži. Ráno nádherně, odpoledne místy vítr a déšť.

Startovalo se v opačném pořadí, než-li je zvykem a tak v souhrnu začneme dnes obráceně.

Muži:

Družstvo mužů musí nasbírat do celkového hodnocení ještě pár kloudných časů. Po prvním pokusu to bohužel na zlepšení nevypadalo. Podklouznutí našeho matadora zapříčinilo zdržení pokusu. Ve druhém konečně vše klapalo a tak jsme byli s časem 17,24 spokojení. Radost jsme mělil i poháru za 1. místo.

Smíšený dorost :

Dorostenci si hned v prvním pokusu doběhli pro 19,15s (PP dokonce 18,14s) a ve druhém se již nezlepšili. Svými výkony si čím dál více upevňují 1. pozici v celkovém hodnocení. Dnes rovněž 1. místo.

Starší žáci:

Výkon v prvním pokusu byl poznamenán silným protivětrem a proudaři při nástřiku vůbec nic neviděli. Nu což, příroda . . . Čas 21,94s. Druhý pokus už vše klapalo a tak se na časomíře po vyrovnaných sestřicích rozsvítila hodnota 15,33s a to znamenalo 1. místo.

Mladší žáci:

Naši nejmenší zabíhají pěkné vyrovnané pokusy. Dnes 20,42s PP(19,81s) v prvním běhu a ve druhém zlepšení 19,12s (LP 18,81s) = 1. místo.

Tak jsme pěkně uzavřeli poslední jarní kolo Podlipanské ligy a těšíme se na podzim do Třebovle, kde se na závěrečném závodě bude lámat chleba ve všech kategoriích.

Výsledky: Podlipanská liga Bulánka + celkové

Dorost:

Muži:

text: Honza

video: Karel



Podlipanská liga - Bulánka 2023 foto-bulanka-2023
Právě se chystá

25. 5. - Okresní kolo Hry Plamen 2024

1. 6. - Dětský den

2. 6. - Kolínský pohár - Českobrodské kilo 2024

15. 6. - Podlipanská liga - Rostoklaty 2024

kalendář akcí

facebook

sdh ratenice facebook


vyhledávání


statistika návštěv

© SDH Ratenice, vytvořil honziiik, hosting JiriVana.NET