SDH
JSDH - JPOV
menu
rozcestník

www.jirivana.net

kam dál: Požární sport | 2023

Novoroční florbalový turnaj, Klučov 2023

Družstvo mužů a dorostu se 21. ledna zúčastnilo 6. ročníku hasičského "Novoročního turnaje ve florbalu" v Klučově.

Sestava: Šimon, Robin, Véna, Honza K., Kuba, Vláďa, Martin, Honza Č.

Turnaje se zúčastnilo celkem 6 družstev - SDH Klučov, SDH Úvaly, SDH Dolní Břežany, SDHPoříčany, SDH Kounice a SDH Ratenice.

Nejprve svedly všechny týmy vzájemné zápasy, aby se určilo pořadí ve skupině. Se třemi výhrami a dvěma prohrami, jsme postoupili ze třetího místa. Ve čtvrtfinále jsme zvítězili nad týmem z Poříčan. Semifinále s Klučovem už bylo o něco napínavější a to, když v základní hrací době skončilo 3:3. Postup tak rozhodla trestná střílení, kde jsme měli holt menší štěstí než-li soupeř. Zahráli jsme si tak alespoň o 3. místo s Kounicemi. Opět neproměněná dvě trestná střílení, tentokrát přímo v zápase, nám zajistila prohru 2:3 = 4. místo. Ano, zase brambory. Kdyby se dával pytel brambor za každou soutěž, závod či zápas, kde jsme skončili čtvrtí, měli bychom brambor na celé století :-).

Nu což, zahráli jsme si, proběhli se, posmáli se . . . Domů jsme si tak odvezli pár modřin, krvavých kolen a hambatý kalendář.

Děkujeme SDH Klučov za pozvání a těšíme se opět za rok.

text: Honza

foto: Honza, Robin



Novoroční florbalový turnaj, Klučov 2023 foto-1.Novoroční florbalový turnaj, Klučov 2023 foto-2.Novoroční florbalový turnaj, Klučov 2023 foto-3.Novoroční florbalový turnaj, Klučov 2023 foto-4.Novoroční florbalový turnaj, Klučov 2023 foto-5.
Právě se chystá

13. 4. - Sběr železného šrotu a elektroodpadu 2024

20. 4. - Podlipanská liga - Kostelec n. Č. l. 2024

27. 4. - Kolínský pohár - Klučovská ulice 2024

30. 4. - Čarodějnice 2024

kalendář akcí

facebook

sdh ratenice facebook


vyhledávání


statistika návštěv

© SDH Ratenice, vytvořil honziiik, hosting JiriVana.NET