SDH
JSDH - JPOV
menu
rozcestník

www.jirivana.net

kam dál: Činnost sboru | 2023

Silvestrovský výšlap

Před rokem, dne 31.12.2022 jsme uspořádali první Silvestrovský výšlap. A protože se akce líbila, slíbili jsme, že za rok přesně na den a hodinu uspořádáme druhý ročník výšlapu.

Sliby se mají plnit a tak jsme se 31.12.2023 v 13:30 sešli na hřišti, odkud jsme pokračovali ulicí, přes pole až ke trati a podél tratě k lávce přes Výrovku. Účast byla hojná, loňský počet jsme tak určitě překonali.

Cestou se hlavně starší děti snažily vyluštit a najít zašifrované zprávy, které je nakonec dovedly k cíli, kde na ně čekal „poklad“. Víme, občas to zdržovalo některé dospělé, kteří chtěli turistickým tempem ujít trasu co nejrychleji. Ale my se snažíme dostat děti „od mobilu“ nejen na Silvestra a doufáme, že naši snahu chápete ;-).

A tak za Výrovkou, po krátkém vědomostním kvízu, čekalo na děti i dospělé malé překvapení v podobě výborné domácí vánočky s čajem nebo svařeným vínem. Vše jsme snědli a vypili, a s přáním všeho dobrého v roce 2024 jsme se pomalu vydali zpět do Ratenic do svých domovů.

Děkujeme všem, kteří pomohli s organizací a Vám, kteří  jste se přišli s námi projít.

Za rok na třetím, již tradičním, Silvestrovském výšlapu NA SHLEDANOU.

text: Honza S.



Silvestrovský výšlap foto-silvestrovsky-vyslap-2023Silvestrovský výšlap foto-1Silvestrovský výšlap foto-2Silvestrovský výšlap foto-3Silvestrovský výšlap foto-4Silvestrovský výšlap foto-5Silvestrovský výšlap foto-6Silvestrovský výšlap foto-7Silvestrovský výšlap foto-8Silvestrovský výšlap foto-9Silvestrovský výšlap foto-10Silvestrovský výšlap foto-11Silvestrovský výšlap foto-12Silvestrovský výšlap foto-13Silvestrovský výšlap foto-14
Právě se chystá

4. 5. - Podlipanská liga - Kšely 2024

11. 5. - Podlipanská liga - Ratenice 2024

18. 5. - Podlipanská liga - Lány 2024

25. 5. - Okresní kolo Hry Plamen 2024

kalendář akcí

facebook

sdh ratenice facebook


vyhledávání


statistika návštěv

© SDH Ratenice, vytvořil honziiik, hosting JiriVana.NET