SDH
JSDH - JPOV
menu
rozcestník

www.jirivana.net

kam dál: Činnost sboru | 2023

Lampiónový průvod 2023

V pátek 17. listopadu se sešli malí i velcí se svými lampiony u místního pohostinství na 14. ročníku Lampionového průvodu, letos na téma seriálové znělky.

Na malé čekaly hudební ukázky z večerníčků a pohádek. Děti měly za úkol poznat, o jakou pohádku se jedná a následovala záludná otázka. Na dospěláky čekaly ukázky rovnou dvě – český a zahraniční seriál, a následovaly také záludné otázky, které se vztahovaly k danému seriálu.

Na celkem deseti stanovištích si všichni roztočili mozkové závity, dospěláci se ve většině případů u svých zastavení vraceli „zpátky do minulosti“.

A co vy, poznali byste podle znělky seriály Alf, Chlapci a chlapi, Vražedné pobřeží, My všichni školou povinní, Červený trpaslík, Pobřežní hlídka, Četnické humoresky, MASH, Dynastie Nováků, Kutil Tim, Malý pitaval z velkého města, Divoký anděl, Zdivočelá země, Walker Texas Ranger, Případy 1. oddělení, Nemocnice na kraji města, Komisař Rex, Ranč u Zelené sedmy,….? :-)

Děkujeme všem za hojnou účast, která nás každý rok utvrzuje v tom, že to co děláme má smysl!
Máte nějaké nápady, čím si můžeme zpestřit svá zastavení v příštích ročnících? Podělte se s námi! Nápadů máme stále na rozdávání, ale jsme otevřeni dalším inovacím!

text: Honza

foto: Honza



Lampiónový průvod 2023 foto-lampionovy-pruvod-2023
Právě se chystá

4. 5. - Podlipanská liga - Kšely 2024

11. 5. - Podlipanská liga - Ratenice 2024

18. 5. - Podlipanská liga - Lány 2024

25. 5. - Okresní kolo Hry Plamen 2024

kalendář akcí

facebook

sdh ratenice facebook


vyhledávání


statistika návštěv

© SDH Ratenice, vytvořil honziiik, hosting JiriVana.NET